Профилът на Виолина Младенова в Instagram е от онези, в които

...
Профилът на Виолина Младенова в Instagram е от онези, в които
Коментари Харесай

Виолина Младенова - пресечната точка на йогата с фотографията

Профилът на Виолина Младенова в Instagram е от тези, в които не можем да спрем да превъртаме. Толкова достоверен и положителен човек, който е извънредно рисковано надъхан и на мига ни зарежда с нестихваща сила.

Артист със пристрастеност към фотографията и кинематографията, йога учител и приключенска душа, Виолина обича да пътува и опитва нови прекарвания. Преди пет години изоставя комфортната офис работа като изобретателен шеф в рекламна организация, тъй като взема решение, че към този момент сама ще дефинира къде, по какъв начин и с кого ще прекарва времето си. И повече не поглежда обратно.

Освен свободомислещ и упорит човек, Виолина е огромен бунтовник, който не обича да си слага граници и да се води по от дълго време остарели модели, единствено тъй като по този начин е признато.
 Снимка 665172

Винаги се пита дали обещано нещо работи за нея самата. " Ако отговорът е не, избирам самотната неотъпкана пътека, вместо посоката на тълпата ", безапелационна е тя.

Отдавна поддържането на отлична физическа форма е за нея метод на живот. Харесва хибридните тренировки, т.е. положително многообразие от разнообразни типове спорт - фитнес, йога, бокс, скачане на въже, сноуборд.

" За мен е наслаждение да се движа и да провокирам себе си с нови неща. " Точно по този начин се възпламенява и по йогата, когато е единствено на 15 година Решава да посети йога клас, което по това време е нещо ново и непопулярно. С годините ползата ѝ не се губи, даже в противен случай - трансформира йога в нейно всекидневие.
 Богдана Найденова, пътувания, България и какво показа за себе си и метода си на живот един разпален странник
Когато пристрастеността към пътешествията диктува всяка твоя крачка

Богдана Найденова за незабравимите завършения, за най-вкусната храна и за обичаните места по света и у нас

От четири години към този момент е и инструктор. Първоначално се записва на курсовете по йога за собствено развитие, търсейки повече дълбочина и опит. Нямала е увереността, че желае да преподава, само че нейните учители мощно упорстват да опита.
 Снимка 665168

Днес Виолина им е безпределно признателна, тъй като да води класове ѝ носи голямо задоволство и наслада. " Уроците, които давам, са опция за служене и предоставяне в свят, в който сме привикнали главно да желаеме да получаваме - за мен, едното не може да пристигна без другото. "

Отговорността към хората, които посещават класовете, е най-големият ѝ мотиватор. Затова и Виолина не крие, че е елементарно да не слагаме персоналната си процедура като приоритет, когато ни засипят ежедневните заетости. Когато обаче има възпитаници, които разчитат на нея за упътвания и познания, няма по какъв начин да загуби вдъхновението непрекъснато да се развива, да служи и да търси нещо ново всякога.

Що се отнася до любовта ѝ към фотографията, както с йогата, по този начин и със снимането се среща още като дете. Всичко стартира по класическия метод - намира остаряла камера у дома и незабелязано осъзнава, че е прекарала два дни в циркулиране на родния си град, заснемайки всевъзможни неща. 17 години по-късно тази пристрастеност единствено продължава да гори и да се разраства.

" Когато гориш в нещата, които обичаш да правиш, ентусиазъм има на всички места. Нестихващата ми мотивация да се развъртвам непрестанно и да откривам нови и нови пластове на към този момент добре прочут поминък също оказва огромно въздействие ", казва Виолина.
 Снимка 665171

Огромна обич към йогата и фотографията тя изпитва и към пътуването - както в България, по този начин и в чужбина. Едното изисква малко повече обмисляне, средства и време, само че я зарежда извънредно да открива нови места, култури и прекарвания. От друга страна обаче счита, че разполагаме с невероятни кътчета и тук, у нас, където е елементарно и бързо да избягаме от града за няколко дни - задоволителни, с цел да изпълнят душата.
 Дом на 4 колела - по какъв начин фамилията на Цветослава Митова обикаля България с каравана (а и дума не става за спиране)
Дом на 4 колела - по какъв начин едно семейство обикаля България с каравана (а и дума не става за спиране)

Цвети за преимуществата и минусите на пътешествията с каравана и най-вълнуващите моменти

Едно от обичаните ѝ за пътешестване места е Гърция. Храни извънредно топли усеща към о. Лемнос, където природата е неповторима и има страхотни условия за няколко типа сърф.
 Снимка 665169

Коя е най-вълнуващата преживелица, която в никакъв случай няма да забравите?

Трудно ми е да избера единствено една, само че първото ми скачане с парашут, първото ми каране на сноуборд и сърф са може би в топ три.

Как се съчетават йога и фотография?

За мен йога е опция за себеопознаване, развиване, служене и предоставяне на другите, метод да се грижа за себе си, метод да се откъсна от рутина, грижи и терзания.

Фотографията пък ми дава късмет за себеизразяване и креативност. Занимание, в което изгубвам преценка за време и намирам необхватен извор на ентусиазъм и заряд.
 Снимка 665170

Двете намират доста пресечни точки - градивен и креативен метод да се изразя, само че и превръщане във вътрешността към мен самата, фокус в сегашния миг, притихване, централизация.

Кои са обичан ите ви йога пози?

Любимите ми пози варират съгласно интервала и потребностите, които имам, върху какво работя и по какъв начин се усеща тялото ми в даден миг.

Но бих споделила, че една от най-основните пози - куче, гледащо надолу (Adho Mukha Svanasana), е една от обичаните ми. Ангажира по-голямата част от тялото, като в същото време издължава гръбнака.
 Снимка 665174

Много одобрявам и опитвам с балансите на ръце. В тази практика намирам поле за креативност и развлечение. Ако има поза, в която обичам да оставам за по дълготрайно време, то това е Гълъб (Eka Pada Rajakapotasana).

А какво обичате да снимате?

Хора, пътувания, моменти, които описват история. В тези неща намирам заряд и живец, могат да бъдат изследвани на повече равнища, да предизвикат страст и да предложат поле за размисъл на наблюдаващия.

Препоръчайте ни няколко профила с интересно съдържание като вашето, които си заслужава да следваме в обществените мрежи?

е един от най-любимите ми йога преподаватели, а наличието й за йога и пътувания е постоянно супер зареждащо и потребно. е един от любимците ми авантюристичен профили за спиращи дъха гледки и себеосъзнатост.
 Екатерина Николова в едно с природата - момичето, което живее в ритъма на планината
Момичето с най-червената коса, което живее в ритъма на планината

Екатерина Николова за любовта си към планината и незабравимите завършения

e индивидът, когото трябва да последвате, в случай че харесвате фотографията и рисковите спортове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР